Хороше тренування – це не лише правильно підібрані вправи. Це також і регенерація тіла після фізичних навантажень, що дозволить досягти найкращого ефекту та уникнути багатьох травм.

Добре структурований план тренувань та дієта впливають на наше здоров’я та фізичну форму. Ключовим, однак, є добре сплановане та проведене відновлення після тренування.
Тренування – це не тільки робота м’язів, а й усієї опорно-рухової системи, включаючи сухожилля, зв’язки та фасції. Вони – запорука нашої ефективності.

Фасція – це мембрана, яка, серед іншого, надає нашим м’язам форму і тримає органи в потрібному положенні.
Підтримання її в хорошому стані завдяки адекватній гідратації та оксигенації є одним з найважливіших елементів тренувань.

Саме завдяки регенерації наш організм може крок за кроком досягати кращих і кращих результатів. Орієнтуючись на лише тільки тренування, наша форма буде вдосконалюватися лише на початку.
Регенерація після тренувань дозволяє уникнути багатьох травм у спортсменів. Про це також не можна забувати, займаючись спортом не професійно, а просто для задоволення.

Як ефективно відновитися після фізичних навантажень?

Не забувайте, що тренувальні дні повинні бути влаштовані таким чином, щоб ваш організм встиг відпочити. Чим більше м’язових груп ви задієте під час фізичних навантажень, тим довший цей період повинен бути.
Подбайте про здоровий і тривалий сон і не забувайте пити воду протягом усього періоду розминки, тренувань та відновлення.

Щоб регенерація була ефективною і призводила до посилення ефекту від тренувань, можна скористатися послугами масажиста або зайнятися самомасажем, масажуючи тканини і м’язи фоам роллерами.

Ролл BLACKROLL® STANDARD – чудовий інструмент для цього. 
Регулярне використання фоам роллерів дозволить в першу чергу прискорити регенерацію тіла і знизити м’язовий тонус, а також допоможе поліпшити еластичність м’язів та оксигенацію тканин.

Використовуючи ролли BLACKROLL®, ви надасте своєму тілу максимальний ефект професійного догляду після тренування.
Самомасаж, окрім поліпшення нашого самопочуття, як фізичного, так і психічного, матиме величезний вплив на зовнішній вигляд нашої шкіри, що призведе до її зміцнення та підвищення життєвої сили.

Товари згадані в статті

Продовжити читати...